300ZX (Z32) Forums Dedicated to 90-96 ZCars otherwize known as the Z32's

Electrical issues plz help

Old 04-26-2018, 07:19 AM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2018
Location: Perth wa
Posts: 2
Electrical issues plz help

Alright so a month ago after my rebuild had my car running, I had a oil leak and had to do a plenum pull to get it it and in the mean time I also tucked my wires, I go to turn my cas on and realise my fuel pump wasn't priming so I tested my cas and thought it was dead and I ordered a new cas and connectors along with a new pump, I put it together and it's not working, the cas is getting the correct signals and giving the correct ones but my whole furl system is dead, I've been checking fuses, my controller and everything but nothing is out of the ordinary, also all my wires have been insulated
I turn my cas and I can hear any injectors opening, well one every like 10 rotations and my fuse box is making of noises so I hope this help

Last edited by MAHBAHcartel; 04-26-2018 at 07:22 AM.
MAHBAHcartel is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Zdawg135
300ZX (Z32) Forums
0
05-06-2016 07:09 PM
87300ZZzz
300ZX (Z31) Forums
3
01-23-2013 06:55 PM
Flacster
300ZX (Z31) Performance / Technical
10
10-10-2010 03:07 PM
icebox2846
240Z, 260Z, 280Z Performance / Technical
5
04-27-2009 08:08 AM
83 280zx 2+2
280ZX Performance / Technical
8
10-18-2004 09:25 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Electrical issues plz help


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.