Site Feedback and Suggestions If you have any suggestions or want to see something voice your opinion in here.

What happened here?????

Old 02-14-2007, 10:11 AM
  #1  
Doesn't post much...
Thread Starter
 
RodMoyes's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Escondido (San Diego) California
Posts: 3,617
What happened here?????

OK, So why does everyone have "Carls Z" signature in their sig bar?


Also, all the little green dots are at the top of the page... WTF?




Last edited by RodMoyes; 02-14-2007 at 10:49 AM.
RodMoyes is offline  
Old 02-14-2007, 10:35 AM
  #2  
The Good Twin
 
NismoPick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Wild Wild West, UTAH!
Posts: 20,616
I think it's your comp broski... or your Firefox anyway. I'm using IE here @ work & no probs here.
NismoPick is offline  
Old 02-14-2007, 10:50 AM
  #3  
Doesn't post much...
Thread Starter
 
RodMoyes's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Escondido (San Diego) California
Posts: 3,617
Huh.

Maybe my FireFox weirded out on me...


Rod.
RodMoyes is offline  
Old 02-14-2007, 11:03 AM
  #4  
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Eastern NC
Posts: 237
I'm using firefox and I'm not having any problems.
naviathan is offline  
Old 02-14-2007, 11:23 AM
  #5  
Doesn't post much...
Thread Starter
 
RodMoyes's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Escondido (San Diego) California
Posts: 3,617
Well, I know I didn't imagine it... What ever it was, it was real... Screen shots don't lie (unless they're Doctored and I don't have the skillz or the time for that)


Rod.
RodMoyes is offline  
Old 02-14-2007, 11:25 AM
  #6  
Über User
 
snwbrderphat540's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: lemont, Illinois
Posts: 9,532
or is that just what you want us to think....

he he take that fire fox
snwbrderphat540 is offline  
Old 02-14-2007, 11:25 AM
  #7  
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Eastern NC
Posts: 237
Nobodies calling BS on you, we're just saying, it's not effecting us it has to be your end...
naviathan is offline  
Old 02-14-2007, 11:25 AM
  #8  
The Good Twin
 
NismoPick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Wild Wild West, UTAH!
Posts: 20,616
Coulda been a ZDriver hiccup. Is it still showing that way on your comp?
NismoPick is offline  
Old 02-14-2007, 11:30 AM
  #9  
Über User
 
snwbrderphat540's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: lemont, Illinois
Posts: 9,532
BS BS!!!!
hehe.... jk.
snwbrderphat540 is offline  
Old 02-14-2007, 12:10 PM
  #10  
The Evil Twin
 
Bleach's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 9,292
you've got funky skins on your Windows OS. You should get used to glitches.
Bleach is offline  
Old 02-14-2007, 12:30 PM
  #11  
Doesn't post much...
Thread Starter
 
RodMoyes's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Escondido (San Diego) California
Posts: 3,617
No custom Windows skinz here... Just a different theme for Mozilla.
RodMoyes is offline  
Old 02-14-2007, 12:38 PM
  #12  
The Evil Twin
 
Bleach's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 9,292
OH! I see now..
Bleach is offline  
Old 02-16-2007, 01:12 PM
  #13  
Registered User
 
Carl's Z's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mesa, AZ.
Posts: 1,055
I'm just REAL popular....LOL
Carl's Z is offline  
Old 02-16-2007, 04:04 PM
  #14  
Taste My Rainbow
 
skittle's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: LOST VEGAS
Posts: 2,418
You Get That Ecu Yet?
skittle is offline  
Old 02-16-2007, 05:10 PM
  #15  
Registered User
 
Carl's Z's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mesa, AZ.
Posts: 1,055
Yeah, got it today, but I think it may be the wrong one. Pin-outs are different. I think it may be from an older model. Car would'nt even start...
Carl's Z is offline  
Old 02-16-2007, 10:24 PM
  #16  
The Good Twin
 
NismoPick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Wild Wild West, UTAH!
Posts: 20,616
Originally Posted by Carl's Z
Yeah, got it today, but I think it may be the wrong one. Pin-outs are different. I think it may be from an older model. Car would'nt even start...

Fawrk man! Who got you that ecu?
NismoPick is offline  
Old 02-17-2007, 03:27 PM
  #17  
Registered User
 
Carl's Z's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mesa, AZ.
Posts: 1,055
Originally Posted by NismoPick
Fawrk man! Who got you that ecu?
Well, without going into detail, I found out a couple of things. My ECU was contantly making fuel dump into the cylinders. Even with the just on the "on" position, the fuel pump was running constantly. The new ECU won't even start the pump at all, so no fuel. I looked it up in the Haynes and notice the '79 and '80 ECU are vastly different in what the ECU's do, compared to an '82. Not sure about the '81 ECU or how different they are. So it looks like the "new" ECU is from a '79 or '80 from what I can tell. I can't afford another, so I'm just not sure what I'm gonna do at this point...
Carl's Z is offline  
Old 02-17-2007, 05:52 PM
  #18  
The Good Twin
 
NismoPick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Wild Wild West, UTAH!
Posts: 20,616
Originally Posted by Carl's Z
I can't afford another, so I'm just not sure what I'm gonna do at this point...
Hard wire your fuel pump. IMO it should be done that way anyway. Just run hot wire to the fuel pump w/ a fuse & switch, or get a bit more technical & wire up a relay.
NismoPick is offline  
Old 02-17-2007, 11:22 PM
  #19  
The Evil Twin
 
Bleach's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 9,292
I also hear that '83 is unique.
You can probably only use 1981 or 82 ECUs. Or better yet, just 1982.
Bleach is offline  
Old 02-18-2007, 10:29 AM
  #20  
Registered User
 
Carl's Z's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mesa, AZ.
Posts: 1,055
Originally Posted by NismoPick
Hard wire your fuel pump. IMO it should be done that way anyway. Just run hot wire to the fuel pump w/ a fuse & switch, or get a bit more technical & wire up a relay.
Well, it turned out to be a '79 ECU, so it doesn't even have O2 capabilities. Not usable...

Thanks for the idea, though...

Carl
Carl's Z is offline  
Old 02-18-2007, 02:41 PM
  #21  
More Than Meets The Eye
 
WildmaN's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mesa, Az
Posts: 5,120
Hey Carl, I am watching a couple of ECU's right now on E-bay. They are '81's out of a manual car. One is $25 plus shipping, and the other is $75 plus shipping.
WildmaN is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
drkfilldschemis
300ZX (Z31) Performance / Technical
9
10-17-2006 05:51 PM
Dakila
240Z, 260Z, 280Z (S30) Forums
3
10-16-2006 09:32 PM
OldschoolZ
Upstate Z Club
2
08-07-2006 11:37 AM
SHADY280
280ZX (S130) Forums
17
12-24-2005 11:28 AM
BaltimoreZ
240Z, 260Z, 280Z (S30) Forums
0
02-21-2004 09:43 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: What happened here?????


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.