Awesome S130Z photos - Page 5 - ZDriver.com

The Dark Room - Photo / Video / Music Photo / Video / Film / Music / Media Discussions

Awesome S130Z photos

Old 12-14-2010, 11:55 PM
  #101  
Über User
 
snwbrderphat540's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: lemont, Illinois
Posts: 9,532
Mike, didn't you already have a turbo S130, and sell it? And bought a car off of nismo, and look how that went :P now imagine if you buy a turbo S130 off of nismo, something will explode off the car and take your **** with it. lol. I don't trust that guy ONE BIT! especially if you see the pervert things he does on facebook.
snwbrderphat540 is offline  
Old 12-15-2010, 07:29 AM
  #102  
The Good Twin
 
NismoPick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Wild Wild West, UTAH!
Posts: 20,616
uh huh... I'm the perv? I seez jou facebooxing...
NismoPick is offline  
Old 12-15-2010, 08:09 AM
  #103  
The Evil Twin
 
Bleach's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 9,292
Buy my car. Fewer seats, fewer dollaz
Bleach is offline  
Old 12-15-2010, 08:52 AM
  #104  
Political n00b crusher
 
SportBikeMike's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Illinois
Posts: 1,576
Originally Posted by snwbrderphat540 View Post
Mike, didn't you already have a turbo S130, and sell it? And bought a car off of nismo, and look how that went :P now imagine if you buy a turbo S130 off of nismo, something will explode off the car and take your **** with it. lol. I don't trust that guy ONE BIT! especially if you see the pervert things he does on facebook.
LOL....that turbo S130 was an automatic....thought I'd give it a whirl, but no dice, still kinda miss that car though. The problems I've had with the S30 have nothing to do with Nismo, its that freakin d'ship that screwed things up....it ran fine before that.
SportBikeMike is offline  
Old 12-15-2010, 02:00 PM
  #105  
Über User
 
snwbrderphat540's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: lemont, Illinois
Posts: 9,532
Lol, yeah probably, but I wanna hate on nismo. lol. I say get it running right again, it's something electrical man, I garuntee it. bad connection at the ECU or MAF issues. possibly a couple other things but those would be my top guesses. wiggle some wires. see if anything changes lol.
snwbrderphat540 is offline  
Old 12-15-2010, 02:03 PM
  #106  
Registered User
 
ZCARDiego's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northem New Jersey
Posts: 47
I can't find the name of those wheels, but they're obviously a mesh design. I got two sets on ebay for my '78 and '83

Here's a set on ebay right now!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Enkei...Q5fAccessories
ZCARDiego is offline  
Old 12-15-2010, 02:13 PM
  #107  
Political n00b crusher
 
SportBikeMike's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Illinois
Posts: 1,576
Originally Posted by snwbrderphat540 View Post
Lol, yeah probably, but I wanna hate on nismo. lol. I say get it running right again, it's something electrical man, I garuntee it. bad connection at the ECU or MAF issues. possibly a couple other things but those would be my top guesses. wiggle some wires. see if anything changes lol.

This is a probably a dumb question and I'll probably get ridiculed but here goes: Doesn't boost start around a certain rpm, usually around 3000 rpm (thats what it is on the Subie)? Well the car runs fine up to 3000 rpm, though not particularly fast (no boost), but "crashes" after 3000 rpm and there is NO power. Could it be the boost just needs turned up on the manual boost controller? Thing is, I'm afraid to turn it up because I'm not certain the guage is working, and I don't want to risk damaging the engine.
I'd hate to sell this car, at a discount, and the new owner simply turns a ****, and away it goes....
SportBikeMike is offline  
Old 12-15-2010, 05:18 PM
  #108  
More Than Meets The Eye
 
WildmaN's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mesa, Az
Posts: 5,120
Originally Posted by ZCARDiego View Post
I can't find the name of those wheels, but they're obviously a mesh design. I got two sets on ebay for my '78 and '83

Here's a set on ebay right now!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Enkei...Q5fAccessories
Looks like they are Enkei Rikens. Anyway they are a little small, for what I am looking for. I would like at least 15" wheels. I wonder if they make them in that size? Thanks anyway man, for the link.
WildmaN is offline  
Old 12-16-2010, 06:48 AM
  #109  
Registered User
 
ZCARDiego's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northem New Jersey
Posts: 47
They make them up to 16s. I have 15s on my cars... I wanted to keep that '80s look.
ZCARDiego is offline  
Old 12-16-2010, 10:09 AM
  #110  
i felld offa mai trike
Thread Starter
 
PurePontiacKid's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 827
They're ****ing Enkei 92's. it's not that hard to figure out.

Riken is a completely different brand of wheel.
PurePontiacKid is offline  
Old 12-16-2010, 12:11 PM
  #111  
More Than Meets The Eye
 
WildmaN's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mesa, Az
Posts: 5,120
Originally Posted by PurePontiacKid View Post
They're ****ing Enkei 92's. it's not that hard to figure out.

Riken is a completely different brand of wheel.
Dude, chill with the attitude! Did somebody **** in your cheerios this morning? A simple..hey Rikens are a completely different wheel. Would have sufficed. We don't need that kind of behavior or language here. Please be civil man.
WildmaN is offline  
Old 12-16-2010, 12:14 PM
  #112  
More Than Meets The Eye
 
WildmaN's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mesa, Az
Posts: 5,120
Originally Posted by ZCARDiego View Post
They make them up to 16s. I have 15s on my cars... I wanted to keep that '80s look.
Cool man. Yeah 14", are harder to find tires for. My brother has that problem with his 14" Supra wheels. And the cost is more, because the selection is narrower. Anyway, 15" would be perfect for me.
WildmaN is offline  
Old 12-16-2010, 02:30 PM
  #113  
Über User
 
snwbrderphat540's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: lemont, Illinois
Posts: 9,532
Originally Posted by SportBikeMike View Post
This is a probably a dumb question and I'll probably get ridiculed but here goes: Doesn't boost start around a certain rpm, usually around 3000 rpm (thats what it is on the Subie)? Well the car runs fine up to 3000 rpm, though not particularly fast (no boost), but "crashes" after 3000 rpm and there is NO power. Could it be the boost just needs turned up on the manual boost controller? Thing is, I'm afraid to turn it up because I'm not certain the guage is working, and I don't want to risk damaging the engine.
I'd hate to sell this car, at a discount, and the new owner simply turns a ****, and away it goes....
Noooo, I really doubt it. with the boost controller all the was out it will still do stock boost which is 7lbs I think. The only possible way the turbo isn't creating enough boost is if the wastegate is stuck wide open, which I really doubt in this instance. I had a problem JUST like that on my turbo 260Z. start to rev it, and it NEVER enters boost, but at 3000rpm when it should boost the car starts to stumble like a massive miss or an anti-lag setup, except it never went over 1lb of boost lol. what it was is the wires inside the ecu connector plugs weren't secure in place so they would push out a hair and make bad connection which really screws with the signals the car needs to run right. All I had to do was literally push each individual wire inwards toward the ECU at the connection site of the ECU. I hope that makes sense... and then it would run just fine. every now and then they would wiggle out again and I just pushed em back in again. meant to get around to fixing that problem but it sold first...
snwbrderphat540 is offline  
Old 12-16-2010, 06:06 PM
  #114  
Political n00b crusher
 
SportBikeMike's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Illinois
Posts: 1,576
Originally Posted by snwbrderphat540 View Post
Noooo, I really doubt it. with the boost controller all the was out it will still do stock boost which is 7lbs I think. The only possible way the turbo isn't creating enough boost is if the wastegate is stuck wide open, which I really doubt in this instance. I had a problem JUST like that on my turbo 260Z. start to rev it, and it NEVER enters boost, but at 3000rpm when it should boost the car starts to stumble like a massive miss or an anti-lag setup, except it never went over 1lb of boost lol. what it was is the wires inside the ecu connector plugs weren't secure in place so they would push out a hair and make bad connection which really screws with the signals the car needs to run right. All I had to do was literally push each individual wire inwards toward the ECU at the connection site of the ECU. I hope that makes sense... and then it would run just fine. every now and then they would wiggle out again and I just pushed em back in again. meant to get around to fixing that problem but it sold first...
Thats exactly what happens! Also there was a chirping noise coming from the back of the car every time I let up on the throttle. Generally when I lowered the revs back down under 3000 rpm it would start running OK again, except the last time I drove it a couple weeks ago, I tried to rev past 3000, then all kinds of noise, and it wouldn't run AT ALL. Top speed= 2 mph. Seriously. Yeah I bet its something electrical involving either the ECU or MAF.
SportBikeMike is offline  
Old 12-16-2010, 11:56 PM
  #115  
Über User
 
snwbrderphat540's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: lemont, Illinois
Posts: 9,532
well, try out checking all the connections and cleaning them on anything you can reach, then push on those ECU wires one by one till you are through all 100 or whatever the amount they are and see if that does anything. even if just for a brief period. if so, then you at least have a starting point.
snwbrderphat540 is offline  
Old 12-17-2010, 07:49 AM
  #116  
The Evil Twin
 
Bleach's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 9,292
Did you push the Turbo Bass button on the ECU?

Bleach is offline  
Old 12-17-2010, 02:07 PM
  #117  
Über User
 
snwbrderphat540's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: lemont, Illinois
Posts: 9,532
I finished school, and still haven't gotten a job, so my services are free mike. lol. I don't have **** to do for weeks!
snwbrderphat540 is offline  
Old 02-01-2011, 03:09 PM
  #118  
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 20
Less talk more walk.


sonethirty is offline  
Old 02-04-2011, 09:21 PM
  #119  
Usedta be Justin260z
 
Join Date: Jan 2007
Location: Oklahoma City
Posts: 722
Name:  2618592_1_full.jpg
Views: 96
Size:  59.3 KB

Name:  Datsun203320a.jpg
Views: 61
Size:  72.2 KB

Name:  233216877_e33531ca61.jpg
Views: 64
Size:  28.3 KB
Sweets is offline  
Old 02-05-2011, 03:32 AM
  #120  
More Than Meets The Eye
 
WildmaN's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mesa, Az
Posts: 5,120
Originally Posted by Sweets View Post




That black turbo Z at the top. I got that bodykit from that Z. Which is now on my '82 slicktop.
WildmaN is offline  
Old 02-09-2011, 12:03 PM
  #121  
More Than Meets The Eye
 
WildmaN's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mesa, Az
Posts: 5,120









WildmaN is offline  
Old 02-09-2011, 12:04 PM
  #122  
More Than Meets The Eye
 
WildmaN's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mesa, Az
Posts: 5,120
WildmaN is offline  
Old 02-09-2011, 12:57 PM
  #123  
Political n00b crusher
 
SportBikeMike's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Illinois
Posts: 1,576
Originally Posted by snwbrderphat540 View Post
I finished school, and still haven't gotten a job, so my services are free mike. lol. I don't have **** to do for weeks!

Sorry snw, I just now saw this post lol! Otherwise I would have invited you down to look at it.
SportBikeMike is offline  
Old 03-08-2011, 06:27 AM
  #124  
Registered User
 
ZCARDiego's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Northem New Jersey
Posts: 47
Cool stuff!!!!!!!
ZCARDiego is offline  
Old 03-17-2011, 04:44 PM
  #125  
Registered User
 
tymarbry's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 13
Might be late in comenting but these are some really sexy cars.
good post
tymarbry is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Awesome S130Z photos


Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.