Can't stay logged in? - ZDriver.com

Site Feedback and Suggestions If you have any suggestions or want to see something voice your opinion in here.

Can't stay logged in?

Old 04-27-2010, 06:27 PM
  #1  
F5 Hero
Thread Starter
 
napoleonzheking's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Little Rock, Arkansas
Posts: 855
Can't stay logged in?

about a week ago Zdriver stopped letting me stay logged in to the forums. Everytime I click a new forum or anything it logs me out and i have to log back in, making it really difficult to check the forums. Dunno why my cookie isn't getting saved. I'm using google chrome. any ideas?
napoleonzheking is offline  
Old 04-27-2010, 08:09 PM
  #2  
Jack Of All Trades
 
CanyonCarver's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Acton, California
Posts: 2,296
I had that problem with a few sites before. Besides your cookies, go in and clear out your password files. In firefox, go to tools / options / saved passwords. You'll probably see multiple entries for the same websites. Also, find a program that will easily clean out your windows registry.
CanyonCarver is offline  
Old 04-27-2010, 09:49 PM
  #3  
The Good Twin
 
NismoPick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Wild Wild West, UTAH!
Posts: 20,613
Originally Posted by napoleonzheking View Post
I'm using google chrome. any ideas?
Yep... ditch Chrome & get Firefox w/ Adblock Plus.
NismoPick is offline  
Old 04-28-2010, 02:49 AM
  #4  
F5 Hero
Thread Starter
 
napoleonzheking's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Little Rock, Arkansas
Posts: 855
I know it's not passwords...

I hate firefox... it uses WAY to many system resources... I had it open once with about 5 tabs and it was using about 1 gig....

Chrome is much more streamlined on the system resources...

I'd prefer to find the solution on chrome... I went into the cookies and didn't see a zdriver cookie at all....
napoleonzheking is offline  
Old 04-28-2010, 08:41 AM
  #5  
The Good Twin
 
NismoPick's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Wild Wild West, UTAH!
Posts: 20,613
Originally Posted by napoleonzheking View Post
I hate firefox...
It's hard to help those who don't want to be helped, but ask for help.

I dunno what to tell ya. This isn't a ZDriver website problem.
NismoPick is offline  
Old 04-28-2010, 04:21 PM
  #6  
F5 Hero
Thread Starter
 
napoleonzheking's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Little Rock, Arkansas
Posts: 855
Originally Posted by NismoPick View Post
It's hard to help those who don't want to be helped, but ask for help.

I dunno what to tell ya. This isn't a ZDriver website problem.
Naw, I do want to be helped, but switching to chrome isn't a viable option for me.
napoleonzheking is offline  
Old 05-10-2010, 11:12 AM
  #7  
Administrator
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
You'll need to delete your cache & cookies to fix this issue. Once you do that, you should remain logged in

cheers,
robb
Robb M. is offline  
Old 05-24-2010, 09:14 AM
  #8  
F5 Hero
Thread Starter
 
napoleonzheking's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Little Rock, Arkansas
Posts: 855
Ok, I have to figure out how to do that on chrome. I know how on IE. I did check the cookies and didn't even see a zdriver one in there.
napoleonzheking is offline  
Old 06-03-2010, 05:14 AM
  #9  
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Oakland, CA
Posts: 10
Hey all, I'm having a similar problem, but with Firefox. I figure it is my "noscript", but I don't know which scripts to allow: ibpxl.com or cdnlayer.com?
Satan's Aprntce is offline  
Old 06-03-2010, 11:21 AM
  #10  
Administrator
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
I'd suggest clearing your cache and zdriver cookies first, that should fix you up. I doubt that noscript is causing this issue.

cheers,
robb
Robb M. is offline  
Old 06-03-2010, 02:44 PM
  #11  
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Oakland, CA
Posts: 10
Thanks.
Cleared cache and cookies. Seems to be better.

Last edited by Satan's Aprntce; 06-03-2010 at 02:44 PM. Reason: content
Satan's Aprntce is offline  
Old 06-07-2010, 09:35 AM
  #12  
Administrator
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Glad to hear it
Robb M. is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
86300zx
300ZX (Z31) Forums
5
11-14-2012 09:08 AM
SloppyGoat
Site Feedback and Suggestions
4
08-10-2010 10:18 AM
Tak_Z32TT
300ZX (Z32) Performance / Technical
0
04-24-2006 11:35 AM
duowing
280ZX (S130) Forums
6
09-25-2005 10:55 PM
fenderbender02
280ZX Performance / Technical
0
09-28-2004 12:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Can't stay logged in?


Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.