240Z, 260Z, 280Z Performance / Technical Discussions related to performance motor enhancements, upgrades.

Wont start

Old 09-25-2004, 05:45 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Wont start

I Have a 78 280z. It just stopped running the other day. Refuses to start. The fuel pump is not working. So i replaced it. Still the same thing. I can pop the fuel line and get nothing with the engine cranking. Is there a fuse or relay im missing? I have a haynes and its about useless. Thanxs
rickyTT is offline  
Old 09-26-2004, 12:53 PM
  #2  
Registered User
 
Creator's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: GTA, Toronto, Ontario
Posts: 87
yeah there is a fuel relay in the passenger side compartment (or atleast thats where it is on my 260z), it may be bad. If you have any books, lookup how your ignition wiring is setup, and you can easily find where your fuel relay is. if you cant find it, i can hunt down some books to see where its at.
let me know.
Creator is offline  
Old 09-26-2004, 06:11 PM
  #3  
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Texas
Posts: 338
Check the easy things first, like the fuel filter...if it's clogged up you will get no fuel to the engine.
texasz is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
moorebl
280ZX (S130) Forums
2
04-14-2011 03:28 PM
ZXT83
280ZX (S130) Forums
6
10-03-2009 01:07 PM
dreamspawn
300ZX (Z32) Performance / Technical
10
12-20-2008 10:15 AM
280zbrain
280ZX Performance / Technical
5
11-03-2006 10:05 PM
JaYaYsSoHN
280ZX Performance / Technical
2
12-29-2004 12:58 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Wont start


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.