ZDriver.com - View Profile: rogerz

rogerz rogerz is offline

Grumpy & Helpful

About Me

  • About rogerz
    Biography
    83zxt, 83zx, 85z31T, 96Z32TT
    Location
    Mill Creek WA
    Interests
    snowboarding and Z's
    Occupation
    Social Security
  • Signature
    86T, 350 Nismo 08 (#1415) gone but remembered 81T, 83T, 83, 85T, 86T, 96TT

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-14-2017 06:35 PM
  • Join Date: 09-10-2006

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Gonzo
    04-07-2013 03:55 AM - permalink
    Well I finally tracked down my miss at 3200. Installed new o2 sensor in a better location but no luck. Going back to basics I ignored what my in-line spark tester said and installed a new coil. Bingo! Seems weird that it tested good and acted good but would drop voltage only at normal engine temps. The only way to actually see the drop is to use an old school engine analyzer (scope). My shops only scope is built into our scanner. Thanks for your help with this. At least now I got a new o2 sensor that reads right without a doubt.
  2. 12-15-2012 03:43 PM - permalink
    yeah no problem. it actually doesn't route thru the stereo if just disconnects the audio from the stereo and directs the audio from betty via arelay which is internal to betty.
  3. 11-07-2012 08:43 PM - permalink
    I noticed you touched on this in a previous post, but i was wondering if i could rewire my "betty" voice unit straight from the unit to an extra speaker, instead of it being routed through the stereo? Any thoughts?

Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.